لكل عشّاق المكرونة . مكرونة فيتوتشيني بالفراخ والمشروم
المقادير:
- كيس مكرونة شرايط مسلوقة
- ¼ كيلو صدور فراخ متبلة ومقطّعة مكعبات
- كوب كريمة طبخ (هتلاقيها في السوبر ماركت)
- ¼ كيلو مشروم شرائح
- ملعقة كبيرة زبدة
- ½ بصلة مفرومة
- ½ كوب شوربة
- ملح وفلفل
ملحوظة:
ممكن تستبدلي المكرونة الشرايط بالمكرونة الأقلام لو مش متوفّرة عندك.
الطريقة:
1- شوّحي البصل المفروم مع الزبدة في طاسة على النار، وبعد كده حطّي عليها صدور الفراخ، وقلّبيهم مع بعض لحد ما الفراخ تستوي كويس.
2- ضيفي المشروم والشوربة على الفراخ، وقلّبيهم كويس مع بعض، وفي الآخر ضيفي كريمة الطبخ، وسيبيهم لحد ما يغلوا مع بعض، وبعد كده تبّليهم بالملح والفلفل.
3- بعد كده ضيفي المكرونة على الصوص، وقلّبيهم مع بعض كويس، وحطّي المكرونة في أطباق التقديم، وممكن تزيّني الطبق بأوراق الريحان أو البقدونس المفروم.. وبالهنا والشفا.
اقراء ايضا ..
ليست هناك تعليقات